RESERVE

当店自慢の薪火でシェフ畔上が自ら産地へ出向いて選んだこだわりの厳選素材を焼き上げたお料理から、専属パティシエのスペシャルデザートをフルコースでお楽しみ頂けるクリスマス限定ランチ・ディナーで素敵な日をお過ごしください。 Spend a wonderful day with a Christmas-only lunch and dinner where you can enjoy a full course of special desserts from our exclusive patissier, from dishes cooked by chef Azeue, who personally selects carefully selected ingredients by visiting the production area himself, with our proud firewood fire. please give me.

CHRISTMAS SPECIAL COURSE
12.24 sat - 12.25 sun

Christmas Lunch Course ¥5,280 tax included

Amuse
ヒラメのカルパッチョ ビーツのサラダ仕立て
Soup
栗将軍かぼちゃのポタージュ
Main Dish
四万十ポークの薪火グリル or 香川県産オリーブ和牛の薪火ステーキ[+1200]
Bread
自家製フォカッチャ
Special Dessert
クレームダンジュ 苺とピスタチオ
コーヒー or 紅茶 付

Christmas Dinner Course ¥8,800 / ¥11,000 tax included

Amuse
ライスチップス 人参のムースと生ウニ
Cold Appetizer
アオリイカとホワイトアスパラ キャビア添え
Hot Appetizer
銀の鴨のクロケット マッシュルームのロワイヤル
Main Dish
平目のビエノワーズ ムール貝のクリームソース
or
オリーブ和牛の薪火ステーキ 三色人参のピューレ
(*11,000円コースはお魚とお肉両方ご用意致します)
Bread
自家製フォカッチャ
Special Dessert
クレームダンジュ 苺とショコラ
コーヒー or 紅茶 付

※12月24日 ~ 12月25日のクリスマス限定コースです。