当店自慢の薪火でシェフ畔上が自ら産地へ出向いて選んだこだわりの厳選素材を焼き上げたお料理から、専属パティシエのスペシャルデザートをフルコースでお楽しみ頂けるクリスマス限定ランチ・ディナーで素敵な日をお過ごしください。 Spend a wonderful day with a Christmas-only lunch and dinner where you can enjoy a full course of special desserts from our exclusive patissier, from dishes cooked by chef Azeue, who personally selects carefully selected ingredients by visiting the production area himself, with our proud firewood fire. please give me.
CHRISTMAS SPECIAL COURSE
12.24 sat - 12.25 sun
Christmas Lunch Course ¥5,280 tax included
- Amuse
- ヒラメのカルパッチョ ビーツのサラダ仕立て
- Soup
- 栗将軍かぼちゃのポタージュ
- Main Dish
- 四万十ポークの薪火グリル or 香川県産オリーブ和牛の薪火ステーキ[+1200]
- Bread
- 自家製フォカッチャ
- Special Dessert
- クレームダンジュ 苺とピスタチオ
- コーヒー or 紅茶 付
Christmas Dinner Course ¥8,800 / ¥11,000 tax included
- Amuse
- ライスチップス 人参のムースと生ウニ
- Cold Appetizer
- アオリイカとホワイトアスパラ キャビア添え
- Hot Appetizer
- 銀の鴨のクロケット マッシュルームのロワイヤル
- Main Dish
- 平目のビエノワーズ ムール貝のクリームソース
or
オリーブ和牛の薪火ステーキ 三色人参のピューレ
(*11,000円コースはお魚とお肉両方ご用意致します) - Bread
- 自家製フォカッチャ
- Special Dessert
- クレームダンジュ 苺とショコラ
- コーヒー or 紅茶 付
※12月24日 ~ 12月25日のクリスマス限定コースです。