RESERVE

開放的なテラス、薪火でじっくりと焼く極上のお肉と、旬食材のデイリーアラカルトをベースに、シェフが各地を巡り出会った食材をワインとよく合うヨーロッパ料理で提供。 ランチタイムにはアンティパストにハンバーガーなどワーカーも気軽に使えるメニューに、会食や特別な日のためのプリフィックスランチコースをラインナップ。
※写真はイメージです。 Enjoy an open air terrace, premium cuts of meat grilled carefully over a wood fire, and a daily a la carte menu as the chef prepares European foods which pair perfectly with wine, using ingredients discovered through regional travels. At lunchtime, we have a lineup of prefix lunch courses for dinner and special occasions, with a menu that workers can easily use such as antipasto and hamburgers.

LUNCH COURSE
[ Weekday ¥5280 / Holiday ¥5800 in tax ]

AMUSE 本日の冷製ポタージュ
APPETIZER 炙り太刀魚と焼き茄子、玄トマトのマリネ
PASTA 焼もろこしと帆立の冷製パスタ
MAIN DISN 下記から1品チョイス
薪火グリルローストポーク(平日のみ) / 本日お魚薪火焼 / 極黒牛のステーキ
PAIN パン
DESSERT 茨城県産メロンとバニラアイス
AFTER MEAL DRINKコーヒー or 紅茶

WEB RESERVATION

※内容は一例です。詳細は店舗までお問い合わせください