RESERVE

開放的なテラス、薪火でじっくりと焼く極上のお肉と、旬食材のデイリーアラカルトをベースに、シェフが各地を巡り出会った食材をワインとよく合うヨーロッパ料理で提供。 ランチタイムにはアンティパストにハンバーガーなどワーカーも気軽に使えるメニューに、会食や特別な日のためのプリフィックスランチコースをラインナップ。
ディナータイムには記念日にも最適なスペシャルコースも。 Enjoy an open air terrace, premium cuts of meat grilled carefully over a wood fire, and a daily a la carte menu as the chef prepares European foods which pair perfectly with wine, using ingredients discovered through regional travels. The lunch menu includes antipasto and hamburger options, and can be enjoyed casually by workers. For a special meeting or a treat, try the prix fixe lunch course. Dinner time includes an option for a special course that is perfect for special occasions.

LUNCH COURSE ¥4500+tax

APPETIZER 本日の前菜
MAIN DISN 4種から1品チョイス
週替りメインプレート グレービーソース / 週替わりのパスタ / 本日鮮魚のソテー[+500] / プレミアムビーフ"極黒牛"ステーキ グレービーソース[+800]
BREAD 湯種パン
DESSERT レモンチーズケーキ
AFTER MEAL DRINKコーヒーまたは紅茶

WEB RESERVATION