RESERVE

開放的なテラス、薪火でじっくりと焼く極上のお肉と、旬食材のデイリーアラカルトをベースに、シェフが各地を巡り出会った食材をワインとよく合うヨーロッパ料理で提供。 ランチタイムにはアンティパストにハンバーガーなどワーカーも気軽に使えるメニューに、会食や特別な日のためのプリフィックスランチコースをラインナップ。
ディナータイムには記念日にも最適なスペシャルコースも。
※写真はイメージです。 Enjoy an open air terrace, premium cuts of meat grilled carefully over a wood fire, and a daily a la carte menu as the chef prepares European foods which pair perfectly with wine, using ingredients discovered through regional travels. The lunch menu includes antipasto and hamburger options, and can be enjoyed casually by workers. For a special meeting or a treat, try the prix fixe lunch course. Dinner time includes an option for a special course that is perfect for special occasions.

LUNCH COURSE ¥5280 in tax

AMUSE BOUCHE 本日のスープ
APPETIZER 本日鮮魚のカルパッチョ
PASTA 本日のパスタ
MAIN DISN 下記から1品チョイス
薪火焼きローストポーク / 本日鮮魚の薪火焼き[+550] / 極黒牛のステーキ[+550]
BREAD 湯種パン
DESSERT 本日のデザート
AFTER MEAL DRINKコーヒー or 紅茶 or カフェラテ[+220]

WEB RESERVATION

※内容は一例です。詳細は店舗までお問い合わせください

Instagram

@mm_patissier

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MIKI MORII

専門学校卒業後、ホテルで基礎を積み、カフェやイタリアンのレストランパティシエを経て2016年デセール専門店「JANICEWONG」のオープニングスタッフとして勤務する。その中で五感を体感するアシェットデセールに魅了される。